pátek 19. září 2014

Mezoterapie

Co to vlastně mezoterapie je, v čem může pomoci, co se při ní děje? Zbavte se strachu, rizika prakticky žádná nejsou a je možné podstatně vylepšit fyzický i duševní stav.

Při mezoterapii dojde nejen ke snížení počtu tukových buněk, což je pro mnohé vysněný cíl číslo jedna, ale především mohou zmizet vrásky a pleť omládne. Díky biostimulačnímu laseru se už během půl hodiny ošetřování dostaví celkem solidní výsledky. Po pěti až deseti ošetřeních už je to oproti původnímu stavu pořádný rozdíl – samozřejmě směrem k lepšímu.

Díky této proceduře se zlepší metabolismus a rozjedou se i regenerační a reparační mechanismy organismu. K tělu je mezoterapie maximálně šetrná, nežádoucí vedlejší účinky nebyly pozorovány a ihned po zákroku lze provozovat jakékoliv aktivity zcela bez omezení.

Máte pooperační jizvu, o které by si jeden pomyslel, že ji budete mít na doživotí? To ale nemusí být vůbec žádný problém, stačí se objednat na mezoterapii a tohoto kosmetického traumatu se už brzy zbavit. Totéž platí třeba i pro celulitidu, která je od jistého věku problém snad pro každou příslušnici něžného pohlaví. Přitom adekvátní a účinné řešení je opravdu snadné a navíc v rozumné cenové hladině.

Skrze mezoterapii lze provést i lifting obličeje, poprsí nebo dekoltu, bezbolestně a bez dlouhého čekání. Jen lehké teplo a drobné mravenčení, nic víc cítit nebudete – žádné umrtvování nebo celková narkóza, to je dnes už v oblasti této léčby úplně passé.

Jak dlouho obvykle mezoterapie probíhá? Jedno ošetření trvá zpravidla půl hodiny až hodinu, záleží vždy na rozsahu ošetřované plochy a doporučení ošetřujícího lékaře. Pokud stále váháte, není problém absolvovat vstupní vyšetření a pohovor v Hedera Spa Clinic na Praze 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat